0
Winkelmand

Bladerdeegtaartje met zalm

Probeer eens dit bladerdeegtaartje met zalm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de bladerdeegplakjes ruim uit elkaar op de bakplaat.
  2. Verwijder graten en vel van de zalm. Blancheer de asperges 1 minuut in kokend water met zout. Spoel ze af en droog ze.
  3. Bekleed de bladerdeegplakjes met de uiringen maar laat de randen vrij. Verdeel de asperges en de zalm in stukjes ook over het bladerdeeg. Bestrooi met zout en peper.
  4. Bestrijk de randen van het deeg met ei en verdeel de rest van het ei over de vulling.
  5. Bak de taartjes onderin de oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin.
  6. Laat iets afkoelen en serveer met mooie blaadjes basilicum.

Ingrediënten

4 personen

4 plakjes diepvriesbladerdeeg ontdooid

1 blikje rode zalm afgegoten

100 gram groene asperges

1 rode ui gehalveerd, in dunne ringen

1 ei losgeklopt

0.5 bos verse basilicum

Ingrediënten

Voor 4 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,97
Alternatief
1
5000171010025 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
270
Koolhydraten
18
Vetten
15
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
16
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0