0
Winkelmand

Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en champignons

Probeer ook eens deze bladerdeegtaartjes met geitenkaas en champignons!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de champignonplakjes snel knapperig en lichtbruin. Bestrooi ze met zout en versgemalen peper.
  3. Schep de plakjes in een kom.
  4. Bak vervolgens in 2 eetlepels olijfolie de uiringen in ca. 15 minuten zacht en glazig. Schep de uiringen uit de pan bij de champignonplakjes.
  5. Voeg aan deze vulling voor de taartjes de tijmblaadjes toe en meng door elkaar. Leg de nét ontdooide plakjes bladerdeeg naast elkaar, maar wel met 2 cm tussenruimte, op het bakpapier.
  6. Bestrijk de plakjes met losgeklopt ei. Schep in het midden van de plakjes wat vulling. Zorg ervoor dat ongeveer 1,5 cm van de randen vrij blijft. Tijdens het bakken zullen deze randen iets omhoog komen.
  7. Strooi geitenkaas op de vulling. Bak de taartjes in ca. 15 minuten gaar. Het deeg is dan goudbruin van kleur. Dien de taartjes warm op.

Ingrediënten

4 eetlepels olijfolie

250 gram (grot) champignons in plakjes

2 rode uien in ringen

100 gram zachte geitenkaas verkruimeld

8 plakjes diepvriesbladerdeeg ontdooid, 10x10 cm

2 eieren losgeklopt

2 theelepels verse tijm

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710725005649 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
255
Koolhydraten
18
Vetten
17
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0