0
Winkelmand

Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas

Probeer ook eens deze bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het deeg over de ovenschaaltjes en verdeel de kaas erover.
  2. Snijd de peren in partjes en leg ze in een waaier over de kaas.
  3. Klop de eieren los met de room, wat zout en versgemalen peper en giet dit over de peren.
  4. Bestrooi royaal met tijmblaadjes en steek de schijfjes biet tussen de peren. Bak de taartjes in de oven in circa 20 minuten bruin en gaar.

Ingrediënten

4 personen

8 plakjes diepvriesbladerdeeg ontdooid

200 gram zachte geitenkaas

2 peren geschild

100 milliliter slagroom

2 takjes verse tijm

1 gekookte biet geschild, in dunne schijfjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
Coop Jong belegen geitenkaas plakken product photo
Coop Jong belegen geitenkaas plakkenCoop Jong belegen geitenkaas gesneden3,50
Alternatief
1
8713893182877 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
8710624753368 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
570
Koolhydraten
42
Vetten
39
Verzadigde vetten
26
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0