0
Winkelmand

Blanke sauzen

Probeer eens deze blanke sauzen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de boter op een lage stand zonder dat deze bruin kleurt.
  2. Roer de bloem erdoor tot deze van de bodem van de pan loslaat.
  3. Giet de hete fond en melk erbij en klop met een garde tot alle klontjes zijn verdwenen. Kook de saus al roerend minimaal 3 minuten door op een lage stand. Breng indien nodig verder op smaak met zout en peper.

Ingrediënten

4 personen

20 gram boter

20 gram bloem gezeefd

125 milliliter kalfsfond heet
of
125 milliliter kippenfond heet
of
125 milliliter kippenbouillon

125 milliliter melk
of
125 milliliter room

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
Smaakt Kalfsfond product photo
Smaakt KalfsfondSmaakt Bio Kalfsfond 240 ml3,99
1
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1

Niet beschikbaar

kippenfond
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
80
Koolhydraten
5
Vetten
5
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0