0
Winkelmand

Blanke sauzen

Probeer eens deze blanke sauzen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de boter op een lage stand zonder dat deze bruin kleurt.
  2. Roer de bloem erdoor tot deze van de bodem van de pan loslaat.
  3. Giet de hete fond en melk erbij en klop met een garde tot alle klontjes zijn verdwenen. Kook de saus al roerend minimaal 3 minuten door op een lage stand. Breng indien nodig verder op smaak met zout en peper.

Ingrediënten

4 personen

20 gram boter

20 gram bloem gezeefd

125 milliliter kalfsfond heet
of
125 milliliter kippenfond heet
of
125 milliliter kippenbouillon

125 milliliter melk
of
125 milliliter room

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Smaakt Kalfsfond product photo
Smaakt KalfsfondSmaakt Bio Kalfsfond 240 ml3,99
1
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

kippenfond
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
80
Koolhydraten
5
Vetten
5
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0