0
Winkelmand

Bleekselderijstengels met kruidenzout

Probeer eens deze bleekselderijstengels met kruidenzout!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de peterselie met de basilicum (blad en steeltjes)fijn in de keukenmachine. Meng met het zout en het sesamzaad.
  2. Was de bleekselderijstengels en de radijsjes. Snijd de stengels in stukken en serveer met het kruidenzout.

Ingrediënten

6 personen

1 handje platte peterselie

1 handje basilicum

50 gram grof zeezout

1 theelepel sesamzaad

6 stengels bleekselderij

12 radijsjes

Ingrediënten

Voor 6 personen

Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen Sesamzaad product photo
Verstegen SesamzaadVerstegen sesamzaad 44 g Pot2,25
1
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,15
Alternatief
1
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief