0
Winkelmand

Bloemkool met amandelen en blauwe kaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de bloemkool in 8-10 minuten beetgaar in water met zout. Laat uitlekken. Schep de roosjes in een schaal en houd warm.
  2. Rooster intussen het amandelschaafsel goudbruin in een droge, hete koekenpan. Smelt de blauwe kaas in de room en giet deze saus over de bloemkool.
  3. Bestrooi met de amandelen en maal nog wat peper erover.

Ingrediënten

4 personen

1 bloemkool in roosjes

2 eetlepels amandelschaafsel

100 gram blauwe kazen

100 milliliter room

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bloemkool product photo
BloemkoolBloemkool is rijk aan vitamine C en vitamine K en dat is heel erg fijn, want vitamine K draagt bijvoorbeeld bij aan het sterk houden van onze botten.1,59
Alternatief
1
Dr. Oetker Amandelschaafsel product photo
Dr. Oetker AmandelschaafselDR. OETKER AMANDELSCHAAFSEL1,45
Alternatief
1
Coop Gorgonzola product photo
Coop GorgonzolaCoop Gorgonzola2,66
Alternatief
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1

Alternatief