0
Winkelmand

Bloemkool op z’n Hollands

Soms is het gewoon heerlijk lekker Hollandse pot te eten. Probeer dit recept met bloemkool eens!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit in een koekenpan een beetje boter of olie. Bak hierin de aardappelschijfjes in ongeveer 10-12 minuten aan beide kanten goudbruin.
  2. Breng ondertussen in een pan een ruime hoeveelheid water aan de kook. Verwijder de groene bladeren en de stronk. Snijd voor een snelle bereiding de bloemkool in roosjes en was deze. Kook ze in ongeveer 8-10 minuten beetgaar.
  3. Verhit in een andere koekenpan een beetje boter of olie en bak hierin de slagershamburgers in ongeveer 8 minuten goed gaar. Keer de hamburgers regelmatig om.
  4. Bereid tot slot de saus volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Ingrediënten

4 personen

1 bloemkool

450 gram aardappelschijfjes

4 slagershamburgers

1 pakje droge saus naar keuze

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bloemkool product photo
BloemkoolBloemkool is rijk aan vitamine C en vitamine K en dat is heel erg fijn, want vitamine K draagt bijvoorbeeld bij aan het sterk houden van onze botten.1,59
Alternatief
1
Aardappelschijfjes product photo
AardappelschijfjesSU AARDAPPELSCHIJFJES 450G0,82
Alternatief
1
Slager hamburger product photo
Slager hamburgerCoop Slagersburger 2 x 150 gram3,50
Alternatief
2
Maggi Ovenschotel bloemkool room product photo
Maggi Ovenschotel bloemkool roomMAGGI OVENSCHOTEL Maaltijdmix Bloemkool Roomsaus 57 Gram Zakje0,95
Alternatief
1

Alternatief