0
Winkelmand

Bloemkoolbroodjes

Probeer eens deze bloemkoolbroodjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC.
  2. Meng de bloemkool met het bakmeel, de gehakte tijm en 1 theelepel zout. Maak een kuiltje in het midden en giet hierin de eieren en de melk. Meng alles snel door elkaar tot een grof deeg, maar bewerk het niet te lang.
  3. Vorm met vochtige handen 6 bollen van het deeg van en leg ze op de bakplaat. Besprenkel met wat olijfolie en bak de broodjes in het midden van de oven in circa 25 minuten bruin en gaar.
  4. Garneer de bloemkoolbroodjes met een takje tijm en serveer warm.

Ingrediënten

350 gram bloemkool grof geraspt

275 gram zelfrijzend bakmeel

tijm (naar smaak toevoegen) om te garneren

2 eieren losgeklopt

2 eetlepels melk

olijfolie (naar smaak toevoegen)

tijm (naar smaak toevoegen) om te garneren

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710624753375 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bindy Zelfrijzend bakmeel product photo
Bindy Zelfrijzend bakmeelBindy Zelfrijzend bakmeel0,90
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
210
Koolhydraten
35
Vetten
4
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
8
Vezels
2
Zout
1.1
Suiker
0