0
Winkelmand

Bloemkoolrijst met broccoli

Deze rijst met bloemkool kook je niet, maar bak je in de pan. Lekker makkelijk en snel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de broccoli in roosjes en kook in 5 minuten beetgaar.
  2. Snipper de ui en bak glazig in olijfolie. Hak de bloemkool fijn in een keukenmachine en bak het mee met de ui. Breng de bloemkool op smaak met peper, zout, tijm en citroensap.
  3. Voeg de broccoli bij het bloemkoolmengsel en bak dit even mee. Bestrooi het gerecht met geraspte Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

2 personen

1 kleine of halve bloemkool

0.5 broccoli

1 rode ui

1 theelepel gedroogde tijm

0.5 citroen uitgeperst

30 gram Parmezaanse kaas

1 eetlepel olijfolie

zout en peper (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

Bloemkool product photo
BloemkoolBloemkool is rijk aan vitamine C en vitamine K en dat is heel erg fijn, want vitamine K draagt bijvoorbeeld bij aan het sterk houden van onze botten.1,59
Alternatief
1
2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Gesnipperde rode uien product photo
Gesnipperde rode uienGesnipperde rode uien1,75
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Jozo Zout & peper mix product photo
Jozo Zout & peper mixJOZO Zout & Peper Mix Extra Fijn 100 g Bus1,09
Alternatief
1

Alternatief