0
Winkelmand

Bloemkoolschotel

Een heerlijk Hollands recept voor een bloemkoolschotel.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappelblokjes met de bloemkoolroosjes in de melk en de curry pasta op een matige hittebron gaar.
  2. Verhit de olie en de boter in een koekenpan en bak de champignons snel lichtbruin en knapperig. Bestrooi ze met een beetje zout.
  3. Schep de groenten en aardappels uit de melk zodra ze gaar zijn en verdeel ze over de borden. Schep de champignons er bovenop.

Ingrediënten

4 personen

4 vastkokende aardappels geschild, in blokjes

1 kleine bloemkool in roosjes

500 milliliter halfvolle melk

1 eetlepel currypasta
of
1 eetlepel kerriepoeder

2 eetlepels zonnebloemolie

10 gram boter

250 gram champignons in plakjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen3,99
Alternatief
1
Bloemkool product photo
BloemkoolBloemkool is rijk aan vitamine C en vitamine K en dat is heel erg fijn, want vitamine K draagt bijvoorbeeld bij aan het sterk houden van onze botten.1,59
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
8711741353660 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Witte champignons product photo
Witte champignonsCoop - fijn 250g0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
235
Koolhydraten
26
Vetten
9
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0