0
Winkelmand

Boerenkaassoep met lente-ui en mosterd

Probeer eens deze boerenkaassoep met lente-ui en mosterd!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de lente-ui, zonder loof, in de boter zonder te kleuren.
  2. Voeg de mosterd toe, giet de bouillon erbij en kook zachtjes 5 minuten.
  3. Pureer met een staafmixer. Voeg de room en kaas toe en laat de kaas al roerend smelten in de soep. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Bestrooi de soep voor het serveren met het gehakte loof van de lente-ui.

Ingrediënten

4 personen

1 bosje lente-/bosui in ringen, loof apart

25 gram boter
of
vloeibaar bakproduct (naar smaak toevoegen)

2 eetlepels mosterd

800 milliliter kippenbouillon

200 milliliter kookroom

100 gram jongbelegen boerenkaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Becel Original vegan bakboter voordeelfles product photo
Becel Original vegan bakboter voordeelflesBecel Original Bakboter Vegan en 100% Plantaardig met Omega 3 Voordeelfles 750 ml3,35
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Trots van Coop boerenkaas jong belegen stuk product photo
Trots van Coop boerenkaas jong belegen stukBoer Lekkerkerker Boeren jong belegen kaas stuk5,76
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
265
Koolhydraten
4
Vetten
24
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0