0
Winkelmand

Boerenkool met verse rookworst

We eten vandaag heerlijke boerenkool met verse rookworst!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook.
  2. Kook de boerenkool 15 minuten en giet af.
  3. Verhit ondertussen een koekenpan met 1 eetlepel olie en bak de Julienne spekreepjes in 6-8 minuten krokant.
  4. Verwarm een steelpan met water en verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de boerenkool door de puree en verwarm kort op laag vuur mee.
  6. Snijd de rookworst in gelijke plakken en verdeel met de boerenkoolstamppot over de borden.

Ingrediënten

4 personen

500 gram boerenkool

1 verse rookworst

2 pakjes aardappelpuree

1 pakje Zwanenburg Julienne spekreepjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Boerenkool fijn voordeelverpakking product photo
Boerenkool fijn voordeelverpakkingBoerenkool Fijn 500gr Verpakt1,75
Alternatief
1
Rookworst fijn product photo
Rookworst fijnRookworst fijn3,19
Alternatief
1
8710624251772 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjes product photo
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjesSlagerskwaliteit gerookte spekreepjes3,79
Alternatief
1

Alternatief