0
Winkelmand

Boerenkool met worst

Wat eten we vandaag? Deze boerenkool met worst is om van te smullen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook. Kook de aardappelen samen met de boerenkool 18 minuten. Giet af, vang een beetje kookvocht op en bewaar de groenten in de pan.
  2. Verwarm ondertussen een pan met water een bereid de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit vervolgens een koekenpan en bak de spekjes in 6 minuten goudbruin en krokant. Stamp de aardappelen en de boerenkool met een stamper fijn, voeg een klontje boter en eventueel een beetje kookvocht toe en roer tot een romige stamppot.
  4. Verdeel de boerenkoolstamppot over de borden en serveer de met worst en de spekjes.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram kruimige aardappelen

500 gram boerenkool

250 gram spekjes

1 rookworst

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
Boerenkool fijn voordeelverpakking product photo
Boerenkool fijn voordeelverpakkingBoerenkool Fijn 500gr Verpakt1,75
Alternatief
1
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjes product photo
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjesSlagerskwaliteit gerookte spekreepjes3,79
Alternatief
1
Rookworst fijn product photo
Rookworst fijnRookworst fijn3,19
Alternatief
1

Alternatief