0
Winkelmand

Boerenkoolstamppot met worst

Vandaag eten we deze boerenkoolstamppot met worst, lekker Hollands!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een grote pan met water en een snuf zout aan de kook.
  2. Kook de boerenkool in ongeveer 18 minuten gaar.
  3. Verhit een koekenpan zonder olie en bak de julienne spekreepjes in 6 minuten rondom krokant.
  4. Bereid de aardappelpuree volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  5. Giet de boerenkool af en meng met de aardappelpuree.
  6. Verdeel de boerenkoolstamppot over de borden en serveer met de rookworst en de uitgebakken spekreepjes.
  7. Eet smakelijk!

Ingrediënten

4 personen

1 pakje aardappelpuree

500 gram boerenkool

100 gram julienne spekreepjes

1 rookworst

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aardappelpuree product photo
AardappelpureeUNBRANDED Aardappelpuree 500gr1,61
Alternatief
1
HAK Boerenkool product photo
HAK BoerenkoolHak Boerenkool 680 g pot1,99
Alternatief
1
Bacon Specialist Julienne spekreepjes product photo
Bacon Specialist Julienne spekreepjesZandbergen Spekreepjes Julienne 200 g Tray3,29
Alternatief
1
Rookworst fijn product photo
Rookworst fijnRookworst fijn3,19
Alternatief
1

Alternatief