0
Winkelmand

Boerenkoolstoofpot met kapucijners

Deze eenvoudige maaltijd met boerenkool varkensfilet en kapucijners wordt heerlijk op smaak gebracht met goulashkruiden.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het vlees in blokjes en bestrooi ze royaal met goulashkruiden.
  2. Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
  3. Bak het vlees in de hete margarine bruin. Fruit de ui en de knoflook mee.
  4. Voeg de boerenkool en de tomatenblokjes toe. Smoor de boerenkool in 20 minuten gaar.
  5. Laat de kapucijners uitlekken, spoel ze af en schep ze door het groentemengsel. Warm het geheel goed door.
  6. Maak het gerecht op smaak met nog wat goulashkruiden of peper.

Ingrediënten

2 personen

150 gram varkensfilet

1 theelepel goulashkruiden

1 ui

1 teentje knoflook

2 eetlepels vloeibare margarine

500 gram gesneden boerenkool

0.5 blik tomatenblokjes

250 gram kapucijners

Ingrediënten

Voor 2 personen

2308968000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Culinair vloeibare margarine product photo
g'woon Culinair vloeibare margarineg'woon Culinair vloeibare margarine1,49
1
Boerenkool fijn voordeelverpakking product photo
Boerenkool fijn voordeelverpakkingBoerenkool Fijn 500gr Verpakt1,75
Alternatief
1
g'woon Tomatenblokjes in tomatensap product photo
g'woon Tomatenblokjes in tomatensapg'woon Tomatenblokjes 400gr0,49
Alternatief
1
g'woon Kapucijners product photo
g'woon Kapucijnersg'woon Kapucijners 800gr1,89
Alternatief
1

Niet beschikbaar

goulashkruiden
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
410.72
Koolhydraten
29.64
Vetten
14.78
Verzadigde vetten
2.58
Eiwitten
33.36
Vezels
13.55
Zout
0.95
Suiker
8.24