0
Winkelmand

Bonensalade met ei en mosterddressing

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de broodblokjes op een bakplaat met 2 eetlepels olie.
  2. Rooster circa 10 minuten in de oven, tot de croutons krokant en goudbruin zijn. Draai de blokjes halverwege de baktijd om.
  3. Kook de eieren in 5-6 minuten halfzacht. Verdeel de bonen over kommen en schep de bleekselderij, tomaten en uienringen erop. Klop de mosterd met de azijn en rest van de olie tot een dressing en giet over de salade.
  4. Halveer de eieren en leg ze op de salade. Bestrooi met de croutons.

Ingrediënten

4 personen

4 sneeën witbrood in blokjes, zonder korst

5 eetlepels olijfolie

4 eieren

800 gram witte bonen afgespoeld, uitgelekt, pot

2 stengels bleekselderij in blokjes

4 tomaten in plakjes

1 rode ui in ringen

1 eetlepel mosterd

2 eetlepels wittewijnazijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

Euro witbrood heel product photo
Euro witbrood heelHeel witbrood0,80
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Hak Witte bonen product photo
Hak Witte bonenHAK Witte bonen 720gr1,99
Alternatief
1
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,09
Alternatief
1
Tomaten rond product photo
Tomaten rondTomaten rond1,09
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
g'woon Witte wijnazijn product photo
g'woon Witte wijnazijng'woon witte wijnazijn 250ml1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
455
Koolhydraten
39
Vetten
21
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
22
Vezels
13
Zout
1.5
Suiker
0