0
Winkelmand

Borrelbrood

Natuurlijk kun je stokbrood snijden en besmeren met kruidenboter, maar feestelijker is het om een borrelbrood samen te delen.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het brood in, maar niet helemaal door. Maak plakken van zo’n 2 centimeter, draai het brood een kwartslag en doe hetzelfde.
  2. In de inkepingen strooi je de kaas, peterselie en het zout.
  3. Smelt de boter en giet eroverheen.
  4. Pak in met aluminium folie en bak zo’n 20 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden).

Ingrediënten

1 Groot rond brood

200 gram geraspte kaas

1 handje fijngesneden peterselie

50 gram roomboter

Ingrediënten

Voor 0 personen

Rond volkoren brood heel product photo
Rond volkoren brood heelRond volkoren brood heel1,22
Alternatief
1
Milde 45+ kaas geraspt product photo
Milde 45+ kaas gerasptKaas 48+ Geraspt Gouda Mild 200gr1,79
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,35
Alternatief
1

Alternatief