0
Winkelmand

Borrelbroodjes met kruidenboter en kaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de Italiaanse bollen horizontaal en verticaal een stukje in, zodat er blokjes ontstaan. Snijd niet helemaal tot de bodem.
  2. Meng de boter met de knoflook, peterselie en tweederde van de kaas. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel deze kruidenboter voorzichtig tussen de inkepingen van het brood.
  3. Bestrijk de bovenkant van de bollen ook met kruidenboter en bestrooi met de rest van de kaas. Bak in de oven in circa 15 minuten goudbruin.

Ingrediënten

4 Italiaanse bollen

50 gram zachte boter

1 teentje knoflook geperst

1 handje peterselie fijngehakt

100 gram belegen kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Italiaanse bollen product photo
g'woon Italiaanse bollenG'woon Italiaanse bollen 2x100g0,95
Alternatief
1
Blue Band Met roomboter ongezouten kuip product photo
Blue Band Met roomboter ongezouten kuipBlue Band met Roomboter Ongezouten Kuip 225 g1,95
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
Coop Goudse kaas jong belegen gesneden product photo
Coop Goudse kaas jong belegen gesnedenCoop Goudse kaas jong belegen gesneden2,50
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
320
Koolhydraten
26
Vetten
19
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
9
Vezels
1
Zout
1
Suiker
0