0
Winkelmand

Bosbessenlimonade met bubbels

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de (diepvries)bosbessen met de suiker en 200 ml water 5-8 minuten op een lage stand tot de suiker is gesmolten en de bessen zijn geknapt.
  2. Zeef deze siroop boven een kom en druk met een lepel de bessen goed uit. Verwijder de pulp uit de zeef en giet het citroensap door de zeef bij de siroop. Roer door en laat minimaal 30 minuten afkoelen.
  3. Verdeel de siroop over 4 glazen, voeg de ijsblokjes toe en schenk steeds 250 ml koolzuurhoudend mineraalwater erop.

Ingrediënten

4 personen

150 gram bosbessen
of
150 gram diepvriesbosvruchten

100 gram suiker

0.5 citroen sap

4 ijsblokjes

1 liter mineraalwater met koolzuur

Ingrediënten

Voor 4 personen

Blauwe bessen product photo
Blauwe bessenBlauwe bessen2,00
2
8710624233761 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
4044622489436 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8722200954236 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief