0
Winkelmand

Bosui-crèmesoep met saffraan en rivierkreeftjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en fruit hierin de bosui en de helft van de rucola met de knoflook.
  2. Voeg de aardappel, visbouillon en saffraan toe en kook afgedekt zachtjes 12-15 minuten.
  3. Pureer de soep met een staafmixer. Roer de crème fraîche en rivierkreeftjes erdoor en verwarm zonder te koken.
  4. Schep de soep in een kom en bestrooi met de rest van de rucola.

Ingrediënten

1 persoon

1 eetlepel olijfolie

1 lente-/bosui in stukjes

50 gram rucola grof gesneden

1 teentje knoflook fijngehakt

1 kleine kruimige aardappel in blokjes

250 milliliter visbouillon van tablet

0.5 zakje saffraan

100 milliliter crème fraîche

100 gram rivierkreeftjes

Ingrediënten

Voor 1 persoon

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen4,09
Alternatief
1
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Verstegen Saffraan product photo
Verstegen SaffraanVerstegen saffraan 0,05 g zakje1,33
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Vismarine Rivierkreeftjes product photo
Vismarine RivierkreeftjesVis Marine Rivierkreeftjes Gekookt 100 g3,09
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
545
Koolhydraten
15
Vetten
44
Verzadigde vetten
28
Eiwitten
22
Vezels
2
Zout
3.7
Suiker
0