0
Winkelmand

Bosvruchten "Frizzante"

Meng 100 ml crevino rosé of wit door de bosvruchtenjam tot een coulis. Maak de aardbeien schoon en leg 4 aardbeien met kroontjes apart. Verdeel de…

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng 100 ml crevino rosé of wit door de bosvruchtenjam tot een coulis.
  2. Maak de aardbeien schoon en leg 4 aardbeien met kroontjes apart.
  3. Verdeel de coulis als een spiegeltje over de diepe borden. Schik daarop de bosvruchten met de aardbeien. Maal een vleugje peper over de vruchten. Leg er een bol ijs bij en garneer met munt of citroen.
  4. Leg in ieder cocktailglas een aardbei of snijd de aardbei in en steek deze aan de glasrand.
  5. Schenk de crevino in de glazen en serveer deze bij het dessert.

Ingrediënten

4 personen

750 milliliter crevino rosé fles
of
750 milliliter crevino wit fles

370 gram bosvruchtenjam pot

250 gram aardbeien

250 gram diepvriesbosvruchten ontdooid

4 bollen vanilleroomijs

verse munt (naar smaak toevoegen)
of
om te garneren
citroenrasp (naar smaak toevoegen) om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

Crevino Forest fruit product photo
Crevino Forest fruitCrevino forest fruit 75cl2,59
Alternatief
1
Crevino Vino frizzante product photo
Crevino Vino frizzanteCrevino vino frizzante 75cl2,99
Alternatief
1
g'woon Extra jam bosvruchten product photo
g'woon Extra jam bosvruchteng'woon Extra jam bosvruchten0,88
Alternatief
1
Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos3,49
Alternatief
1
g'woon Zomerfruit product photo
g'woon Zomerfruitg'woon Diepgevroren Zomerfruit 250gr1,99
1
g'woon Slagroomijs pecan caramel product photo
g'woon Slagroomijs pecan caramelg'woon roomijs pecan karamel 900ml2,77
Alternatief
1
Verse munt voordeelverpakking product photo
Verse munt voordeelverpakkingVerse munt voordeelverpakking1,19
Alternatief
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
1

Alternatief