0
Winkelmand

Bosvruchtenjam met rozemarijn

Probeer eens deze bijzondere jam!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de bosvruchten in een pan met een dikke bodem.
  2. Meng de balsamico door de rozemarijn en roer dit mengsel met de geleisuiker door de bosvruchten.
  3. Breng al roerend aan de kook tot het mengsel borrelt.
  4. Kook al roerend 3-4 minuten en voeg eventueel een scheutje port toe.
  5. Schep van de warmtebron af het eventuele schuim eraf.
  6. Vul de jampotten tot aan de rand met hete jam.
  7. Draai de deksels erop en zet de gevulde potten omgekeerd weg.

Ingrediënten

1 kilogram diepvriesbosvruchten

2 eetlepels balsamicoazijn

0.5 eetlepel verse rozemarijn fijngehakt, naaldjes

1 kilogram geleisuiker

1 scheutje rode port 

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710624233761 product photo
4
Momenteel niet beschikbaar
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1
Van Gilse Geleisuiker speciaal product photo
Van Gilse Geleisuiker speciaalVan Gilse Geleisuiker Speciaal 500 Gram Stazak1,59
Alternatief
2
8710624029425 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1435
Koolhydraten
345
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0