0
Winkelmand

Bosvruchtentiramisu met speculaas

Gek op tiramisu? Ontdek deze heerlijke combinatie van bosvruchtentiramisu met speculaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de slagroom met de helft van de basterdsuiker stijf en zet in de koelkast.
  2. Klop de mascarpone met de rest van de suiker en de vanillesuiker los. Spatel de slagroom erdoor.
  3. Verdeel een laagje van 1/3 van de speculaaskruimels over 4 glazen en besprenkel met een beetje koffie.
  4. Verdeel daarover een laagje mascarponeroom en daarover een laagje bosvruchten. Herhaal dit en eindig met een laagje bosvruchten. Zet de glazen circa 2 uur in de koelkast om op te stijven.

Ingrediënten

4 personen

250 milliliter slagroom

50 gram witte basterdsuiker

250 gram mascarpone

1 zakje vanillesuiker

16 speculaasjes verkruimeld

1 kop sterke koffie afgekoeld

250 gram diepvriesbosvruchten ontdooid

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1
Coop Speculaas brokken product photo
Coop Speculaas brokkenCoop Speculaasbrokken 375 g wikkel1,19
Alternatief
1
Fairtrade Original dark roast espresso koffiebonen product photo
Fairtrade Original dark roast espresso koffiebonenfairtrade ORIGINAL Dark Roast Espresso bonen, FT, 500g7,89
Alternatief
1
8710624233761 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
715
Koolhydraten
39
Vetten
58
Verzadigde vetten
36
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0