0
Winkelmand

Bread & butter pudding met kokosmelk

Heerlijke bread & butter pudding met kokosmelk! Dit recept is het proberen echt waard.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de sneetjes rozijnenbrood en besmeer ze dik met de boter. Leg de sneetjes brood dakpansgewijs in de ovenschaal.
  2. Klop de eieren goed los met de kokosmelk, suiker en specerijen. Giet het eimengsel gelijkmatig over het brood en laat circa 15 minuten staan.
  3. Verwarm intussen de oven voor op 180ºC. Bestrooi de pudding met de kokos en bak in het midden van de oven in 30-40 minuten goudbruin en gaar.
  4. Laat de pudding een beetje afkoelen en serveer met lobbig geslagen room.

Ingrediënten

4 personen

200 gram rozijnenbrood zonder korst

50 gram boter

2 eieren

100 milliliter kokosmelk

2 eetlepels rietsuiker

1 mespunt kaneelpoeder

1 mespunt nootmuskaatpoeder

2 eetlepels kokosrasp

Ingrediënten

Voor 4 personen

Rozijnenbrood product photo
Rozijnenbroodvruchtenbrood met rozijnen2,22
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
1
Caribbean Gold Ruwe rietsuiker product photo
Caribbean Gold Ruwe rietsuikerCaribbean Gold Sugar ruwe rietsuiker 500g zak0,94
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot3,19
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
365
Koolhydraten
33
Vetten
22
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0