0
Winkelmand

Breekchocolade met pistache, cranberry's en roze peper

Voor wie van chocolade houdt! Pak alle nodige spullen bij elkaar en maak deze lekkere breekchocolade met pistache, cranberry's en roze peper!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt 200 gram pure chocolade au bain-marie. Neem van de warmtebron en roer langzaam de overige pure chocolade erdoor tot een egaal geheel. Giet de chocolade op de bakplaat.
  2. Bestrooi met de pistachenoten, cranberry's, peperkorrels en witte chocolade en zet in de koelkast.
  3. Neem zodra de chocolade helemaal hard is uit de koelkast en breek in circa 6 stukken. Lekker bij de koffie.

Ingrediënten

300 gram pure chocolade fijngehakt

3 eetlepels pistachenoten gepeld

3 eetlepels gedroogde cranberry's

1 eetlepel roze peperkorrels

4 eetlepels witte chocolade gehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
3
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr1,88
Alternatief
1
g'woon Cranberry's product photo
g'woon Cranberry'sG'Woon cranberry 175 gram1,13
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
335
Koolhydraten
31
Vetten
20
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0