0
Winkelmand

Broccoli-cheddar-aardappels met zalm

Makkelijk en snel: dit recept zet je zo op tafel! Even in de oven en serveren maar. Deze aardappels met zalm uit de oven zijn in 30 minuten klaar.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Kook de aardappels gaar en snijd ze in de lengte doormidden. Schep zo veel mogelijk kruim uit de schil en meng met de karnemelk, 4 eetlepels dille en knoflook.
  2. Verhit de boter en bak hierin de broccoli in circa 5 minuten beetgaar. Voeg de broccoli met de helft van de cheddar toe aan de aardappelvulling. Schep de aardappelschillen vol met de vulling en bestrooi met de rest van de cheddar.
  3. Leg de aardappels en de zalmfilets op de bakplaat en bak circa 10 minuten in de oven. Bestrooi met de overige dille.

Ingrediënten

4 personen

6 grote kruimige aardappels

4 eetlepels karnemelk

5 eetlepels dille

3 teentjes knoflook geperst

25 gram boter

250 gram broccoli fijngehakt

50 gram cheddarkaas geraspt

4 zalmfilets

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
Melkan Karnemelk product photo
Melkan KarnemelkMelkan Karnemelk Verse 1 l Pak met punt0,99
Alternatief
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
ERU Cheddar slices product photo
ERU Cheddar slicesERU Slices Cheddar Naturel smeltkaas 150g1,39
Alternatief
1
8710725022103 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
425
Koolhydraten
18
Vetten
24
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
32
Vezels
4
Zout
0.5
Suiker
0