0
Winkelmand

Broccoli met ansjovis en tomaat

Probeer eens deze broccoli met ansjovis en tomaat!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de broccoli in 3 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
  2. Fruit de knoflook met de ansjovisfilets in de olijfolie.
  3. Roer er de tomaten op olie door. Voeg de broccoliroosjes toe en verwarm al omscheppend 3 minuten.

Ingrediënten

4 personen

500 gram broccoli in roosjes

2 teentjes knoflook gesnipperd

6 ansjovisfilets in kleine stukjes, blikje

3 eetlepels olijfolie

6 gedroogde tomaten op olie in reepjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
150
Koolhydraten
8
Vetten
9
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0