0
Winkelmand

Broccoli met kipschnitzel, aardappelschijfjes en kaassaus

Vandaag eten we lekker Hollands: broccoli met kipschnitzel, aardappelschijfjes en kaassaus. 

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan water aan de kook.
  2. Snijd de broccoli in roosjes en kook deze 6-8 minuten.
  3. Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 10-12 minuten rondom goudbruin en gaar.
  4. Verhit opnieuw een koekenpan met een scheutje olie en bak de kipschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Voeg ondertussen de mix voor de kaassaus samen met 250 ml koud water in een pan. Breng al roerende met een garde aan de kook en laat de saus enkele minuten doorkoken.
  6. Verdeel de broccoli samen met de aardappelschijfjes, de kipschnitzels en de kaassaus over de borden.
  7. Eet smakelijk!

Ingrediënten

4 personen

1 stronk broccoli

900 gram aardappelschijfjes

4 kip krokant schnitzels

1 zakje kaassaus

Ingrediënten

Voor 4 personen

2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Aardappelschijfjes product photo
AardappelschijfjesSU AARDAPPELSCHIJFJES 450G0,82
Alternatief
2
8718882993601 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Maggi Kaassaus product photo
Maggi KaassausMAGGI Saus Kaas 37 Gram Zakje0,79
Alternatief
1

Alternatief