0
Winkelmand

Broccoli met walnoten en blauwe kaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een grote pan water met zout aan de kook. Verwarm 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de broodblokjes aan beide kanten goudbruin.
  2. Schep de broodblokjes uit de pan en rooster de walnoten in dezelfde pan in een paar minuten knapperig.
  3. Blancheer de broccoliroosjes in circa 3 minuten in het kokende water.
  4. Doe de broccoli in een schaal en verdeel de walnoten, croutons en kaas erover en besprenkel met de rest van de olie. Maal er nog wat peper over en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels olijfolie

2 sneeën wit brood in kleine blokjes, zonder korst

50 gram walnoten grof gehakt

600 gram broccoli in roosjes

50 gram blauwe kazen

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Molenbrood Vloerbrood wit product photo
Molenbrood Vloerbrood witMolenbrood Vloerbrood wit2,59
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
2134200000000 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Coop Gorgonzola product photo
Coop GorgonzolaCoop Gorgonzola2,66
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
300
Koolhydraten
8
Vetten
24
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0