0
Winkelmand

Broccoli-zalm taart

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de broccoli in roosjes. Hak de bieslook fijn.
  3. Kluts de eieren met de slagroom en breng op smaak met bieslook, peper en zout.
  4. Bekleed een springvorm met bakpapier. Verdeel de bladerdeegrol over de springvorm en prik met een vork gaatjes in het deeg.
  5. Serveer de broccoli-zalm taart met de rucola slagmelange.

Ingrediënten

6 personen

1 rol Tante Fanny vers bladerdeeg

300 gram gerookte zalmsnippers

1 stukje broccoli

5 eieren

125 ml slagroom

1 bakje bieslook

75 gram rucola slamelange

Ingrediënten

Voor 6 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
8710624212575 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Rucola slamelange product photo
Rucola slamelangeUnbranded Rucola sla melange 150 GRM VERPAKT2,19
Alternatief
1

Alternatief