0
Winkelmand

Broccolitaart met peer en amandel

Een heerlijk Frans recept voor een broccolitaart met peer en amandel.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Kook de broccoli 2 minuten en giet af. Bekleed de ingevette taartvorm met het deeg.
  3. Bestrooi de deegbodem met paneermeel en verdeel de peer erover. Leg de broccoli en noten op de peer.
  4. Klop de eieren los met peper, zout en slagroom. Schenk het ei-roommengsel over de taart en dek dit af met plakken kaas.
  5. Zet de taart 35-40 minuten in het midden van de oven.

Ingrediënten

4 personen

500 gram broccoli in roosjes

6 plakjes diepvriesbladerdeeg ontdooid

3 eetlepels paneermeel

2 peren geschild, in plakjes

100 gram amandelen gehakt

4 eieren

150 milliliter slagroom

100 gram belegen kaas in plakken

Ingrediënten

Voor 4 personen

2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
8713893182877 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Melkan Jong belegen 48+ kaas stuk product photo
Melkan Jong belegen 48+ kaas stukMelkan Gouda Jong-Belegen 48+ 930g8,71
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
785
Koolhydraten
43
Vetten
53
Verzadigde vetten
23
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0