0
Winkelmand

Broodje chocoladeverrassing

Dit broodje is net een cadeautje. Zo lekker!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rasp de chocolade. Doe de slagroom, suiker en cacao in een steelpan en breng aan de kook. Haal van het vuur, voeg de geraspte chocolade toe en meng goed. Zet 2 uur in de koelkast.
  2. Haal uit de koelkast en klop het chocoladecrème-mengsel glad. Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Open het blik en haal de broodjes los.
  3. Bestrijk de broodjes met een beetje melk of losgeklopt ei en vervolgens met hagelslag.
  4. Bak de broodjes in 12-15 minuten goudbruin en laat ze afkoelen. Snijd ze in tweeën en besmeer ze lekker dik met de chocoladecrème.

Ingrediënten

6 personen

1 blik Danerolles Petits Pains wit

200 milliliter slagroom

50 gram suiker

35 gram cacaopoeder

50 gram pure chocolade

melk (naar smaak toevoegen)
of
ei (naar smaak toevoegen) om te bestrijken

1 handje hagelslag

Ingrediënten

Voor 6 personen

Luxe afbakbroodjes petit pains wit product photo
Luxe afbakbroodjes petit pains witVoorgebakken witbroodje1,75
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1.5 l Pak1,55
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
g'woon Hagelslag puur product photo
g'woon Hagelslag puurg'woon Pure Hagelslag UTZ 400gr1,69
Alternatief
1

Alternatief