0
Winkelmand

Broodje gevuld met ei van Eef Kookt Zo

Broodje gevuld met ei van Eef Kookt Zo

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snij de bovenkant van de afbakbroodjes en hol ze uit (de bovenkant/ het kapje kun je meebakken en ter decoratie erbij serveren) de binnenkant gebruiken we niet meer. Verdeel vervolgens de crème fraîche over de bodem van de broodjes.
  3. Hierop doe je de geraspte kaas, de eitjes en tot slot nog wat extra geraspte kaas en peper en zout naar smaak.
  4. Zet de broodjes in een ovenschaal en bak ze in ca. 15-20 gaar. Denk de broodjes eventueel de laatste 5 a 10 minuten af met aluminiumfolie als de broodjes teveel verkleuren, maar het ei nog niet gaar is.
  5. Garneer naar smaak met fijngesneden bieslook en eet smakelijk!

Ingrediënten

4 stuks kaiserbroodjes

4 eetlepels crème fraîche

4 eetlepels geraspte kaas

4 stuks Eieren

2 eetlepels bieslook

1 snufje peper en zout

Ingrediënten

Voor 0 personen

3021 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Zuivelmeester Milde Goudse Kaas 48+ 200 g product photo
Zuivelmeester Milde Goudse Kaas 48+ 200 gZuivelmeester Kaas geraspt mild 48+1,79
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Jozo Zout & peper mix product photo
Jozo Zout & peper mixJOZO Zout & Peper Mix Extra Fijn 100 g Bus1,09
Alternatief
1

Alternatief