0
Winkelmand

Broodje kaasfondue

Een recept voor een broodje kaasfondue. Niet in een pannetje, wel in een broodje.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rasp de Noord-Hollandse kaas. Verwarm de witte wijn in een pan en smelt er de kaas in. Roer met een garde tot de kaas helemaal gesmolten is.
  2. Maak een papje van de maïzena met 2 eetlepels koud water. Roer dit door de fondue.
  3. Laat heel even koken, blijf roeren en zet het vuur uit. Snijd de kapjes van de broodjes af en hol ze uit.
  4. Rijg de zalm aan de prikkers.
  5. Vul de broodjes met de nog hete kaasfondue en bestrooi met de fijngehakte tijm.
  6. Serveer direct met de gerookte zalm erbij.

Ingrediënten

4 personen

400 gram belegen Noord-Hollandsche kaas

1 theelepel maizena

100 milliliter droge witte wijn

4 Italiaanse bollen (hard)

200 gram gerookte zalm (wild)

1 takje verse tijm

Ingrediënten

Voor 4 personen

Trots van Coop Noord-Hollandsche belegen 48+ kaas stuk product photo
Trots van Coop Noord-Hollandsche belegen 48+ kaas stukNoord-Hollandsche Belegen kaas stuk7,05
Alternatief
1
Duryea Maizena 250G 16x product photo
Duryea Maizena 250G 16xMAIZENA STARCH 16X250G BOX EB ITNL0,59
1
Coop Droge witte huiswijn product photo
Coop Droge witte huiswijnCOOP Huiswijn wit droog BIB 3L9,99
Alternatief
1
Italiaanse bol product photo
Italiaanse bolCoop Italiaanse bol0,61
Alternatief
1
8710725022103 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
635
Koolhydraten
30
Vetten
37
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
38
Vezels
1
Zout
4.3
Suiker
0