0
Winkelmand

Broodje knakworst met zuurkool en èchte Limburgse mosterd

Na het proeven begrijp je meteen waarom Marijke er zo gek op is.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet de zuurkool op met een laagje water en laat in 20 minuten lekker zacht worden.
  2. Laat daarna goed uitlekken en knijp het vocht er met de hand uit.
  3. Verwarm ondertussen de knakworsten in een pannetje met warm water.
  4. Snijd de broodjes open en beleg ze met knakworst, de uitgelekte zuurkool en een eetlepel mosterd. Serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

200 gram zuurkool

4 grote knakworsten

4 pistoletten

4 eetlepels Limburgse mosterd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kramer's Zuurkool product photo
Kramer's ZuurkoolKRAMER RAUWE ZUURKOOL NATUREL 500 GRAM0,57
Alternatief
1
g'woon Knakworsten rund product photo
g'woon Knakworsten rundg'woon Runder knakworsten 400gr1,39
Alternatief
1
Marne Limburgse mosterd product photo
Marne Limburgse mosterdLimburgse mosterd 235 gr0,89
Alternatief
1

Niet beschikbaar

pistoletten
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
200
Koolhydraten
29
Vetten
5
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
9
Vezels
3
Zout
2.1
Suiker
0