0
Winkelmand

Broodrondjes met gevuld ei

Zoek jij een heerlijk hapje voor op tafel tijdens bijzondere/gezellige gelegenheden? Probeer eens deze broodrondjes met gevuld ei!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster het brood en steek er met een groot glas cirkels uit. Besmeer de toastjes met boter.
  2. Kook de eieren hard en pel ze. Snijd de eieren horizontaal door en haal de dooiers eruit.
  3. Roer de eidooiers los met de zure room en breng op smaak met zout en peper.
  4. Vul beide eierhelften met het mengsel en zet ze tegen elkaar aan.
  5. Verpak stevig in vershoudfolie en laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
  6. Snijd de eieren in dikke plakken en verdeel ze over de toast.

Ingrediënten

4 sneeën brood

1 eetlepel boter

4 eieren

1 eetlepel zure room

Ingrediënten

Voor 0 personen

Witte bollen product photo
Witte bollenwit bolletje1,00
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
1

Alternatief