0
Winkelmand

Brosse kaaskoeken met komijn

Probeer eens deze brosse kaaskoeken met komijn!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Vermeng de bloem met de komijn en kaas en kneed hier met een vochtige hand de klontjes boter door tot een kruimelig deeg.
  2. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad en snijd er ruiten van of steek er cirkels uit met een glas.
  3. Leg de koeken op de bakplaat met bakpapier en bak ze in circa 10 minuten goudgeel en gaar.
  4. Lekker met een glaasje port.

Ingrediënten

4 personen

bloem (naar smaak toevoegen) om te bestuiven

bloem (naar smaak toevoegen) om te bestuiven

1 theelepel komijnzaad
of
1 mespunt komijnpoeder (djinten)

150 gram Parmezaanse kaas versgeraspt
of
150 gram oude kaas versgeraspt

150 gram boter koud, in blokjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Vergeer Extra oude kaas plakken product photo
Vergeer Extra oude kaas plakkenVergeer Holland XO gesneden kaas extra oud 175gr2,99
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
695
Koolhydraten
54
Vetten
42
Verzadigde vetten
27
Eiwitten
25
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0