0
Winkelmand

Bruine bonen met paprika en paddenstoelen

Probeer ook eens deze heerlijke bruine bonen met paprika en paddenstoelen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en fruit hierin de uien en knoflook.
  2. Schep de paprikarepen erdoor en bak ze 5 minuten.
  3. Halveer eventueel de grotere champignons. Voeg de champignons bij het paprikamengsel en bak 3 minuten.
  4. Schep de bonen en tomaten met sap erdoor en verwarm zonder te koken zodat de tomaten heel blijven.
  5. Maak op smaak met chilipoeder. Bestrooi het gerecht met peterselie. Lekker met rijst of grof bruinbrood.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels arachideolie
of

4 eetlepels zonnebloemolie

2 uien

2 teentjes knoflook

1 rode paprika

1 groene paprika

200 gram kastanjechampignons

1 blik bruine boon

1 blik gepelde tomaat

1 theelepel chilipoeder
of

1 theelepel pittige paprikapoeder

2 eetlepels peterselie

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolie3,89
Alternatief
1
 product photo
zonnebloemolie
Alternatief
Grano ui product photo
Grano ui0,49
Alternatief
2
Knoflook droog product photo
Knoflook droog0,99
Alternatief
1
 product photo
rode paprika's
Alternatief
Paprika groen product photo
Paprika groen0,99
Alternatief
1
 product photo
kastanjechampignons
Alternatief
g'woon Hollandse bruine bonen product photo
g'woon Hollandse bruine bonen0,69
Alternatief
1
g'woon Gepelde tomaten op sap product photo
g'woon Gepelde tomaten op sap0,65
Alternatief
1
Verstegen Chilipoeder product photo
Verstegen Chilipoeder1,95
1
Verstegen Paprikapoeder pikant product photo
Verstegen Paprikapoeder pikant1,95
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselie1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
320
Koolhydraten
32
Vetten
12
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
13
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0