0
Winkelmand

Bruschetta al limone

Probeer ook eens deze heerlijke bruschetta al limone!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de sneetjes brood.
  2. Verhit de olijfolie en bak hierin de citroenplakjes circa 5 minuten aan beide kanten op een lage stand.
  3. Neem uit de pan en bak de courgette in het bakvet circa 3 minuten op middelhoge stand. Bewaar de olie.
  4. Prak de witte bonen grof met de olie en breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de bonendip over de bruschetta.
  6. Beleg met courgettelinten en sardientjes.
  7. Garneer elke bruschetta met een plakje gebakken citroen en bestrooi met de peterselie.
  8. Serveer direct.

Ingrediënten

2 ciabattabroden grof gesneden

6 eetlepels olijfolie

2 citroenen in dunne plakjes

0.5 courgette in linten geschaafd

200 gram witte bonen

1 blikje sardines in stukken

1 bosje peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Bio+ Ciabatta broodjes product photo
Bio+ Ciabatta broodjesBio+ Ciabatta broodjes1,79
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Courgette product photo
CourgetteCourgette is een redelijk neutrale groente en past daarom in vrijwel ieder gerecht. Door de fijne structuur en vorm van de groente kunt u heerlijke verrassende lekkernijen op tafel zetten, zoals courgetterolletjes gevuld met spek en geitenkaas of mini groente pizzaatjes.0,55
Alternatief
1
g'woon Witte bonen product photo
g'woon Witte boneng'woon WITTE BONEN 360G Pot1,09
Alternatief
1
La Miranda Sardines in zonnebloemolie product photo
La Miranda Sardines in zonnebloemolieLa Miranda sardines in olie met huid en graat 125 gram0,99
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
200
Koolhydraten
24
Vetten
8
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
6
Vezels
2
Zout
0.6
Suiker
0