0
Winkelmand

Bruschetta al limone

Probeer ook eens deze heerlijke bruschetta al limone!

Bereiding
Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Rooster de sneetjes brood.
  2. Verhit de olijfolie en bak hierin de citroenplakjes circa 5 minuten aan beide kanten op een lage stand.
  3. Neem uit de pan en bak de courgette in het bakvet circa 3 minuten op middelhoge stand. Bewaar de olie.
  4. Prak de witte bonen grof met de olie en breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de bonendip over de bruschetta.
  6. Beleg met courgettelinten en sardientjes.
  7. Garneer elke bruschetta met een plakje gebakken citroen en bestrooi met de peterselie.
  8. Serveer direct.

Ingredi├źnten

2 ciabattabroden

6 eetlepels olijfolie

2 citroenen

0.5 courgette

200 gram witte bonen

1 blikje sardines

1 bosje peterselie

Ingredi├źnten

Voor 0 personen

Bio+ Ciabatta broodjes product photo
Bio+ Ciabatta broodjes1,79
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,79
Alternatief
1
Citroen product photo
Citroen0,69
Alternatief
2
Courgette product photo
Courgette0,79
Alternatief
1
g'woon Witte bonen product photo
g'woon Witte bonen0,99
Alternatief
1
La Miranda Sardines in zonnebloemolie product photo
La Miranda Sardines in zonnebloemolie0,99
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselie1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
200
Koolhydraten
24
Vetten
8
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
6
Vezels
2
Zout
0.6
Suiker
0