0
Winkelmand

Bruschetta met geitenkaas en galiameloen

Geitenkaas en meloen combineren heel goed. Probeer deze bruschetta met geitenkaas en galiameloen eens! Heerlijk als frisse én hartige snack.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de sneetjes ciabatta aan beide kanten. Leg de plakjes meloen op de ciabatta en verkruimel 100 gram zachte geitenkaas erover. Bestrooi met zwarte peper of rode peper en besprenkel met een beetje olijfolie extra vergine. Garneer met de basilicum.

Ingrediënten

4 personen

8 sneeën ciabattabroden

1 part galiameloen in dunne plakjes

100 gram zachte geitenkaas

rode peper (naar smaak toevoegen) fijngehakt

olijfolie extra vergine (naar smaak toevoegen)

basilicum (naar smaak toevoegen) om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Ciabatta broodjes product photo
Bio+ Ciabatta broodjesBio+ Ciabatta broodjes1,79
Alternatief
1
Galia Meloen product photo
Galia MeloenGalia meloen okashi2,19
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief