0
Winkelmand

Bruschetta met koriander-aioli en makreel

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal het grootste deel van de koriander met de knoflook, peper en mayonaise in de keukenmachine fijn tot een groene gladde saus.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de stokbroodjes in de lengte door en in gelijke stukken. Bestrijk de snijvlakken met olie. Bak het brood met de snijvlakken naar boven in circa 10 minuten goudbruin. Laat even afkoelen tot lauwwarm.
  3. Bestrijk het brood royaal met de saus en verdeel de makreel erover. Serveer op een platte schaal, bestrooid met verse koriander.

Ingrediënten

8 personen

1 bosje koriander alleen de blaadjes

2 teentjes knoflook grof gehakt

0.5 rode peper grof gehakt, zonder zaadjes

100 milliliter mayonaise

2 afbakstokbroden

4 eetlepels olijfolie

2 gerookte makreelfilets in stukjes

Ingrediënten

Voor 8 personen

8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
g'woon Baguette meergranen product photo
g'woon Baguette meergranenG'WOON BAGUETTES MEERGR 2X150G1,33
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
John West Gerookte makreelfilets in zonnebloemolie product photo
John West Gerookte makreelfilets in zonnebloemolieJohn West Gerookte Makreelfilets 145gr2,25
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
370
Koolhydraten
31
Vetten
22
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0