0
Winkelmand

Bruschetta met paddenstoelen en mozzarella

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie en bak hierin de paddenstoelen circa 10 minuten op hoge stand tot ze gekleurd zijn. Voeg de knoflook en oregano toe en bak 1 minuut mee.
  2. Voeg de azijn toe en warm kort mee. Neem de pan van de warmtebron en voeg de peterselie toe.
  3. Rooster de sneetjes ciabatta. Leg de plakjes mozzarella op de bruschetta en verdeel de warme paddenstoelen erover. Serveer direct.

Ingrediënten

2 eetlepels olijfolie

160 gram gemengde paddenstoelen grof gehakt, schoongeveegd

1 teentje knoflook gehakt

0.5 theelepel oregano

1 eetlepel wittewijnazijn

1 eetlepel peterselie fijngehakt

0.5 ciabattabrood in 4 plakken

1 bol mozzarella in plakjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
8710725005649 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Verstegen Oregano Heel product photo
Verstegen Oregano HeelVerstegen oregano 11 g Pot1,95
Alternatief
1
g'woon Witte wijnazijn product photo
g'woon Witte wijnazijng'woon witte wijnazijn 250ml1,00
Alternatief
1
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
Bio+ Ciabatta broodjes product photo
Bio+ Ciabatta broodjesBio+ Ciabatta broodjes1,79
Alternatief
1
Fresca Mozzarella product photo
Fresca MozzarellaFresca Mozzarella0,57
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
230
Koolhydraten
20
Vetten
12
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
10
Vezels
2
Zout
0.5
Suiker
0