0
Winkelmand

Bruschetta met tomatensalsa, naar idee van van Alexandra

Met de bruschetta met tomatensalsa van Alexandra Schotanus waan je je in Italië. Alexandra Schotanus (40) uit Rossum at dit recept ooit in Italië en sloeg toen aan het experimenteren. Ze maakt het nu regelmatig.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de tomatenblokjes, 2 uitgeperste teentjes knoflook en olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  2. Snijd het stokbrood in schuine, lange plakken. Smeer ze in met olijfolie en rooster ze op de barbecue. Let op, het brood verbrandt snel.
  3. Snijd de derde teen knoflook doormidden en wrijf met de opengesneden kant van de teen over het geroosterde stokbrood.
  4. Beleg het stokbrood met de tomatensalsa. Lekker om er tot slot fijngesneden zwarte olijven over te strooien.

Ingrediënten

4 personen

1 blikje uitgelekt tomatenblokjes

3 tenen knoflook

3 eetlepels olijfolie

zout en peper (naar smaak toevoegen)

1 stokbrood

zwarte olijven (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Tomatenblokjes in tomatensap product photo
g'woon Tomatenblokjes in tomatensapg'woon Tomatenblokjes 400gr0,49
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Jozo Zout & peper mix product photo
Jozo Zout & peper mixJOZO Zout & Peper Mix Extra Fijn 100 g Bus1,09
Alternatief
1
2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,99
Alternatief
1

Alternatief