0
Winkelmand

Bruschetta met tuinbonen en feta

Probeer eens deze bruchetta met tuinbonen en feta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit een grillpan.
  2. Bestrijk de plakken ciabatta met 4 eetlepels olijfolie en gril tot er aan beide kanten mooie strepen ontstaan.
  3. Wrijf het teentje knoflook stevig over het gegrilde brood.
  4. Kook de tuinbonen circa 3 minuten in water met zout en laat uitlekken.
  5. Verwijder de velletjes van de bonen (dubbel doppen).
  6. Roer de munt, overige olijfolie, citroenrasp en -sap erdoor en prak tot een grof mengsel.
  7. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Meng de feta met de crème fraîche.
  9. Bestrijk de plakken brood met het fetamengsel en verdeel er vervolgens wat van de tuinbonenspread over.
  10. Besprenkel met olijfolie.

Ingrediënten

4 personen

1 ciabattabrood in plakken

6 eetlepels olijfolie

1 teentje knoflook gehalveerd

250 gram diepvriestuinbonen ontdooid

1 handje munt fijngehakt

0.5 citroen rasp en sap

100 gram feta verbrokkeld

4 eetlepels crème fraîche

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Ciabatta broodjes product photo
Bio+ Ciabatta broodjesBio+ Ciabatta broodjes1,79
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1

Niet beschikbaar

diepvriestuinbonen
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
465
Koolhydraten
37
Vetten
29
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
11
Vezels
4
Zout
1.3
Suiker
0