0
Winkelmand

Bruschette met tomaat

Probeer eens deze bruschette met tomaat!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de topping van tevoren, zodat je de bruschette lauwwarm kunt serveren. Snijd de tomaatjes in kleine reepjes en meng er de ansjovisfilets en de basilicum door. Breng op smaak met olijfolie, zout en peper.
  2. Bak de sneetjes ciabatta in 3 eetlepels olijfolie aan beide kanten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met het zeezout. Laat het brood afkoelen tot lauwwarm.
  3. Garneer de bruschette met kleine stukjes mozzarella.

Ingrediënten

10 personen

7 zongedroogde tomaatjes in reepjes

5 ansjovisfilets in stukjes

10 basilicumblaadjes gescheurd

4 eetlepels olijfolie

grof zeezout (naar smaak toevoegen)

1 ciabattabrood in schuine sneetjes

1 bol mozzarella

Ingrediënten

Voor 10 personen

3585510011731 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Bio+ Ciabatta broodjes product photo
Bio+ Ciabatta broodjesBio+ Ciabatta broodjes1,79
Alternatief
1
7611612160056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
150
Koolhydraten
15
Vetten
7
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0