0
Winkelmand

Buddha bowl met romige walnotendressing

Probeer ook eens deze geweldige mix van Buddha bowl met romige walnotendressing!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
  2. Klop intussen in een blender de walnoten met de olie, azijn, knoflook, honing en 200 ml water tot een romige dressing. Voeg eventueel wat extra water toe om de dressing te verdunnen. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de lauwwarme quinoa over 4 grote kommen en leg wat kikkererwten, rodekool, avocado en feta ernaast.
  4. Schenk wat van de romige dressing erover en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

275 gram quinoa

100 gram walnoten

3 eetlepels olijfolie

4 eetlepels wittewijnazijn

1 teentje knoflook

2 eetlepels honing

1 blik kikkererwt

300 gram rodekolen

1 avocado

150 gram feta

Ingrediënten

Voor 4 personen

 product photo
quinoa
Alternatief
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoten2,14
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,59
Alternatief
1
g'woon Witte wijnazijn product photo
g'woon Witte wijnazijn1,00
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droog0,99
Alternatief
1
 product photo
honing
Alternatief
g'woon Kikkererwten product photo
g'woon Kikkererwten1,05
Alternatief
1
 product photo
rodekolen
Alternatief
 product photo
avocado's
Alternatief
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakken1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
810
Koolhydraten
62
Vetten
48
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
26
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0