0
Winkelmand

Budin de pan met banaan en kokos

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eieren los. Voeg de gecondenseerde melk toe en klop glad. Voeg de kokosmelk toe.
  2. Voeg het brood toe en laat even weken. Kneed het mengsel goed door en laat 10 minuten staan.
  3. Voeg de rozijnen en kaneel toe en roer vervolgens nogmaals door. Verwarm de oven voor op 175ºC.
  4. Voeg de bananen toe en roer kort door, zodat de banaan niet te veel plet. Schep het mengsel in de vorm.
  5. Zet de cakevorm in de ovenschaal en giet water in de schaal tot halverwege de cakevorm. Bak de brood­ pudding zo au bain-marie circa 75 minuten in de oven.
  6. Laat iets afkoelen. Keer de broodpudding om uit de vorm en snijd in plakken.

Ingrediënten

8 personen

4 eieren

2 blikken gecondenseerde melk

1 blik kokosmelk

450 gram oud witbrood

150 gram rozijnen

1 theelepel kaneelpoeder

3 bananen

Ingrediënten

Voor 8 personen

Coop scharreleieren maat M (6 stuks) product photo
Coop scharreleieren maat M (6 stuks)1,99
Alternatief
1
Melkan Gecondenseerde melk product photo
Melkan Gecondenseerde melk1,22
Alternatief
1
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam Kokosmelk0,91
Alternatief
1
Euro witbrood heel product photo
Euro witbrood heel0,80
Alternatief
1
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnen1,39
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalen2,09
Alternatief
1
 product photo
bananen
Alternatief

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
725
Koolhydraten
110
Vetten
23
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
19
Vezels
3
Zout
1
Suiker
0