0
Winkelmand

Bulgogi (Koreaans gemarineerde kogelbiefstuk)

Bulgogi (Koreaans gemarineerde kogelbiefstuk)

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snijd de ui en de knoflook grof. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijst en hak in fijne halve ringen.
  2. Doe de ui, knoflook, ketjap, sojasaus, sesamolie en helft van de rode peper, in een keukenmachine en mix tot een marinade.
  3. Leg het vlees in een schaal en meng met de marinade. Zet een uur afgedekt weg in de koelkast. Keer regelmatig.
  4. Steek de barbecue ruim een halfuur van de voren aan en laat goed heet worden.
  5. Pluk de sla en verdeel over 4 borden. Bestrijk de bosui met behulp van een kwast met olijfolie. Gril ongeveer 10 minuten op de barbecue en keer na 5 minuten om. Leg naast de op het bord.
  6. Gril de kogelbiefstuk aan beide zijden voor ongeveer 3 minuten en snijd in dunne plakjes. Verdeel het vlees over de bladeren sla en garneer met de resterende rode peper en het sesamzaad.

Ingrediënten

4 personen

600 gram Top! van Coop kogelbiefstukken

1 stuk rode peper

1 stuk ui

4 teentjes knoflook

5 eetlepels ketjap

3 eetlepels sojasaus

1 eetlepel sesamolie

1 eetlepel sesamzaad

0.5 bosje bosui

3 stuks kleine bindsla (Romaine)

Ingrediënten

Voor 4 personen

2309074000000 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
Ketjap Manis product photo
Ketjap ManisA ketjap manis kentel no.1 500 ml can1,89
Alternatief
1
8711200208401 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Royal Mail Sesamolie product photo
Royal Mail SesamolieRoyal Mail sesamolie 125ml2,49
Alternatief
1
Verstegen Sesamzaad product photo
Verstegen SesamzaadVerstegen sesamzaad 44 g Pot2,25
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
3542 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief