0
Winkelmand

Cactus-ijsjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de pistachenoten circa 1 minuut fijn in de keukenmachine. Rooster de gemalen pistachenoten in een droge, hete koekenpan tot het begint te geuren. Laat afkoelen.
  2. Klop de pistachenoten met de slagroom, gecondenseerde melk en eventueel wat kleurstof circa 5 minuten met een mixer tot een romig geheel. Schep het mengsel in een diepvriesbak en zet minimaal 4 uur in de diepvries. Roer het ijs elk uur los met een vork.
  3. Schep met een (ijs)lepel bolletjes van het ijs en schep in een ijshoorntje of bakje. Prik rondom hagelslag als stekels erin. Leg eventueel een bloemetje erop en serveer direct.

Ingrediënten

200 gram ongezouten pistachenoten gepeld

375 milliliter slagroom

250 milliliter gecondenseerde melk

groene voedingskleurstof (naar smaak toevoegen)

6 ijshoorntjes

50 gram hagelslag

decoratie suikerwerk (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 0 personen

Pistachenoten ongezouten product photo
Pistachenoten ongezoutenPistachenoten ongezouten3,25
Alternatief
2
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
2
Melkan Gecondenseerde melk product photo
Melkan Gecondenseerde melkMelkan Gezoete gecondenseerde melk 397gr1,42
Alternatief
1
Jos poell IJshoorntjes naturel product photo
Jos poell IJshoorntjes naturelJos poell IJshoorntjes naturel1,67
1
g'woon Hagelslag puur product photo
g'woon Hagelslag puurg'woon Pure Hagelslag UTZ 400gr1,69
Alternatief
1
8710466260024 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

groene voedingskleurstof
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
600
Koolhydraten
38
Vetten
43
Verzadigde vetten
20
Eiwitten
13
Vezels
4
Zout
0.2
Suiker
0