0
Winkelmand

Cannelloni met tonijn en spinazie

Een heerlijk Italiaans recept voor canneloni met tonijn en spinazie.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de spinazie in enkele minuten gaar. Roer een beetje zout door de spinazie.
  3. Laat de spinazie uitlekken in een zeef en druk al het vocht er uit. Snijd grote spinaziebladen kleiner.
  4. Meng tonijn en spinazie door elkaar. Kook de cannelloni gaar. Laat uitlekken en leg ze naast elkaar op een snijplank.
  5. Vul de cannelloni met het spinazietonijnmengsel. Leg de cannelloni in een met olijfolie ingesmeerde voorverwarmde ovenschaal en bestrooi ze met geraspte kaas.
  6. Plaats de schaal in de oven. De cannelloni worden opgediend zodra de kaas gesmolten is.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels olijfolie

300 gram verse spinazie gedroogd, gewassen

2 blikjes tonijn uitgelekt

12 cannelloni

100 gram belegen kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,39
Alternatief
1
Statesman Tonijnstukken in water product photo
Statesman Tonijnstukken in waterStatesman Tonijnstukken in Water 160 g Blik1,14
Alternatief
1
3083680040259 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Jong belegen 48+ kaas stuk product photo
Melkan Jong belegen 48+ kaas stukMelkan Gouda Jong-Belegen 48+ 930g8,71
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
480
Koolhydraten
46
Vetten
18
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
32
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0